Olkapään huoltopaketti

Olkapään kipu on yksi kivuliaisimpia ja rajottavimpia vaivoja. Usein syynä on kiertäjäkalvosimen tai hauiksen pitkän pään jänne.

Olkapäässä myös sijaitsee useita hermotettuja rakenteita, jotka vielä oireilevat samanaikaisesti, joten kipu on yleensä rajoittaa liikeratoja todella paljon.

Yleensä äkillinen kipu ilmaantuu uuden treeni liikkeen tai harrastuksen seurauksena. Kipu ei tunnu heti liikettä tehdessä, mutta seuraavana päivänä olkapää todennäköisesti oireilee jo.

Mitä tämän jälkeen yleensä tapahtuu?

Kokeillaan levätä ja olla rasittamatta olkapäätä. Kipu häviää ja menet uudestaan treenaamaan ja seuraavana päivänä kipu taas palaa. Pahimmassa tapauksessa uusi harrastus loppuu, koska kipu rajoittaa tekemistä ja motivaatio katoaa sen myötä.

Mitä avuksi tai miten ehkäistä tätä?

Kun aloitat uuden harrastuksen esim salilla treenaaminen, tai sinulla tulee treeniohjelmaan uusia liikkeitä. On suositeltavaa, että heti aluksi otat salilla olevalta personal trainerilta muutaman tunnin treeni paketin / kysyt personal traineria katsomaan uuden liikkeen tekniikka kanssasi kuntoon. Tällä tavalla ehkäiset turhien vammojen tai kiputilojen syntymisen.

Toisena kannattaa pitää liikkuvuudesta huolta. Jos liikeradat on rajoittuneet niin ne olisi hyvä ensin saada kuntoon ennen treenaamisen aloittamista / treeni liikkeen lisäämistä harjoitusohjelmaan.

Jos sinulla on olkapäässä kipua ja tarvitset apua näiden selättämisee niin olkapään huoltopaketti on suunnattu juuri sinulle.

Olkapään huoltopaketissa hieromme olkapään ympäröivät lihakset auki ja luomme sinulle henkilökohtaiset ohjeet miten pidät olkapääkivut kurissa jatkossa!


Olkapään huoltopaketin hinta on 149€.


Sisältää : 3x 60min hieronta sarjan + Ohjeistus olkapään itsehoitoon.


Varaa aikasi alta ja laitetaan olkapään kivut kuriin!